Montag, 4. Februar 2019

Eladó ház lenti

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén. A házhoz tartozik egy fedett terasz, pince,.


Az ingatlan közútról, két utcáról megközelíthető.

Nettó lakóterülete 1m2. Zalabaksa Zala megye északnyugati részén, Zalaegerszegtől km-re, Szlovéniától km-re, Ausztriától km-re fekszik. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés.


Alsó szint: nm nappali,előtér,fürdő, WC,14. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Víz, villany van az ingatlanba, gáz az utcán. A ház fűtését cserépkályha oldja meg jelenleg, de telken belül van a gázcsonk.


Belépett felhasználóként itt megjelenítheti beállított fontos helyeit (POI-k).

A ház alapterülete 1nm, kétszintes, két generációs, így összesen 1nm. Elosztása: három szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és szélfogó. A ház beton alapra épült, 38-as téglafalazattal, betonfödémmel. Rezsi költsége alacsony. Osztrák, Szlovén és Horvát határhoz.


A jelenlegi beépítettség. A legkedveltebb bazár, apróhirdetési oldal Magyarországon - találja meg álmai lakását, vegyen használt autót vagy cserélje ki. Buda, Pest a Balaton környéke és minden régió. Kategóriák szerint rendezett képes apróhirdetések, akár regisztráció nélkül. Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn.


Lenti , Zrínyi Miklós utca 3. Használt és új építésű lenti eladó tégla és panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak és tanyák között böngészhet. A ház azonnal költözhető nagyon jó állapotú száraz, felújított és teljesen berendezett,vendégháznak is ajánlatos. Romantikus Zalai hétvégi (vadász) ház panorámás nyaraló , amely akár kulcsos háznak - falusi turizmusnak is megfelelő, pályázati lehetőségek is vannak hozzá! Igényes ház Zalaegerszeg kedvelt környékén.


Kivételes lehetőség,belváros közeli,mégis csendes környéken újabb építésű ház eladó. Oldalunk szívesen cserél banner-t egyéb portálokkal.

Hamarosan viszonzásként felkerül oldalad Partnereink közé. Zala megyében, Becsehely-Letenye között eladó egy hegyi birtok. Az épületbe egy fedett teraszon keresztül jutunk be. A zárt udvaron kényelmes kocsi beálló van és egy nm-es szigetelt kis ház , amiből lehet műhely illetve sufni is.


Belépéskor az előtérből balra nyíló konyha nagy ablakkal, praktikusan kialakított kamrával és átjáróval kapcsolódik a lenti fürdőszobához és egy külön bejáratú szobához. Akciós kerti faház, előtető, garázs készítés országosan, egyenesen a gyártótól. Iroda ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Szombathelyi és környéki eladó lakás, családi ház , telek, albérlet.


Kisbajcson, Győrtől km távolságra fekvő településen, jó állapotú, szuterén szintes családi ház eladó. Eladó vasúti kőcsi - tuzep. A téglaépítésű, ikresen épült ház egy 278m2-es telken található.


A fűtésről konvektor és cserépkályha, a meleg vízről gázbojler gondoskodik. Könyvelés,adótanácsadás. Főoldal INGATLAN hirdetések HIRDETÉSFELADÁS.


Akár kulcsos háznak - falusi turizmusnak is megfelelő, pályázati lehetőségek is vannak hozzá! Családi ház két külön bejárattal, akár két apartmannak is alkalmas. Az első lakás bejárata a ház.


Fontos számunkra véleménye így bármilyen észrevétellel, hibával, új kategória javaslatával, vagy reklámozással kapcsolatos együttműködési ajánlattal nyugodtan fordulj hozzánk a lenti elérhetőségen. Sürgősen eladó ház nagykerekiben.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts