Montag, 20. Juli 2015

Daljina citati

Inhibitor der Aromatase Qualität nach Pharma-Standards! Citati o smrti Citati o daljini Poštovani posjetioci, za razliku od mnogih drugih internetskih stranica sa citatima i izrekama, najboljicitati. Daljina nije za slabiće. Volim te kad si daleko, volim te kad si tu, volim kad misliš na mene i daješ mi ljubav svu.


Cmok… Gde si u ovom glupom hotelu, gde si u ovom dalekom selu. Zbog tebe vene ja bih seko, a ti si negde.

Kilometri vas nikad neće ubiti, Neće zbog toga ljubav. Ljubavni citati koji će vam ulepšati dan. HLADNO nas vreme često podseća na vrednost ljubavi, a blizina voljene osobe bolja je od grejanja. O ljubavi se kroz istoriju najviše raspravljalo, vodili su se ratovi, a neki čak nisu hteli živeti ako ne mogu biti sa voljenom osobom. Ako se nekad desi da nemaš nikoga, znaj da za tebe ću uvek biti tu.


Ako bi ti svi okrenuli leđa, na mome ramenu uvek ćeš moći da se isplačeš. Izreke i citati o prijateljstvu “Prijatelj se može uzeti za remek djelo prirode. Ralph Waldo Emerson “Amicus certus in re incerta cernitur.

Albert Einstein al capone anegdote poznatih bogatstvo bol brak ciati citati citati Paulo Coelho citati u slici citati u slikama Henry David Thoreau herman hesse izreke izreke Paulo Coelho izreke u slikama Jovan Dučić kratki citati ljubav ljudi mesa selimovic misao trenutka misli misli poznatih motivacijske priče motivaciske price mudre misli. Znala je da će joj nedostajati. Jetzt direkt beim Hersteller kaufen.


Najveća kolekcija izreka i citata na jednom mjestu. Najlepsi stihovi i citati. Sve izreke i citati su sortirani prema poznatim autorima i prema kategorijama kojih je preko 300.


See actions taken by the people who manage and post content. Znate li šta su o Sarajevu rekli Bono Vox, Kenize Moura Ivo Andrić, Mike Leigh i drugi poznati posjetitelji Sarajeva? Njegova dužina je razdaljina između jutra i noći. Onda mi odmaramo do sljedećeg. Prijatelj je netko tko razumije tvoju prošlost, vjeruje u tvoju budućnost i prihvaća te danas onakvim kakav jesi.


Tko ti priča o tuđim manama, drugima će. Kolekcija citata o ljubavi od strane poznatih autora, poeta i filozofa. Uživajte u najlepšim ljubavnim citatima. To je verovatno rekla neka budala, koja ni ne zna kako je kada je neko daleko, nije pored tebe.


Kada ne možeš osetiti njegov miris,dodir, ne možeš ga poljubiti, pogledati ga u oči, ili se smejati zajedno s njjm. Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noci, ali ljubav snagu mi daje da izdrzim u samoci. Dan je zaljubljen u noc, noc je zaljubljena u dan, a ja sam zaljubljena u tebe.

Dan kad si se rodila, padala je kisa. Nije to bila kisa, nego nebo je plakalo sto je andjela. Imaš pravo na moju ljubav i ne moraš da se boriš, treba samo da je uzmeš i nastaviš da voliš. Sretno oženjen je samo onaj čovjek koji razumije svaku riječ koju njegova žena nije rekla. Prije nego što počnem, priču, važno je da napomenem, da svaku stranicu na inetrnetu možete da iskoristite, nisu one toliko štetne.


Ask, Fb, Twiter, i mnogo toga. Naša ljubavna priča je počela preko Aska. Inače ja sam iz Doboja, on je iz Zenice. Ne uništava ljubav daljina ,nego strah od daljine.


Sastoji se od šest slova i mnogo boli. Ko kaže da nas daljina deli? Ne deli nas niko i ništa. Our new desktop experience was built to be your music destination. Voljela saam ga, voljeo i on mene najveći nam problem bijo što se nismo voljeli u isto vrijeme.


Voljela ga dugo voljela ga žarko,a sad plaču oći njegove kad me. Praznici su savršeno vreme da kažete svojim prijateljima koliko vam znače. Učinite to uz ove citate.


Na ovoj strani se nalaze najbolji citati domaćih i stranih pisaca, filozofa, pesnika i javnih ličnosti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts