Freitag, 6. Januar 2017

Baba súly kalkulátor

A súly kalkulátor segítségével meg tudod nézni, hogy mennyi a babád ideális súlynövekedése. Ha úgy gondolo hogy babád nem megfelelő ütemben fejlődik, akkor konzultálj gyermekorvosoddal, védőnőddel. Természetesen genetikai tényezők befolyásolják, hogy egy baba dundibb, vagy vékonyabb, így a számításban is szereplő adatok is tájékoztató.


Baba súly kalkulátor

Nyilvánvalóan szerepet játszanak a szülőktől örökölt tulajdonságok, de fontos befolyásoló tényező a táplálkozás, illetve a gyerek növekedésével, a rendszeres mozgás mennyisége. Itt is lehetnek eltérések, hiszen a babák méretei is különböznek. A Nutriklub fejlődési kalkulátora a percentilis táblázatok (a Központi Statisztikai Hivatal által készített referenciaadatok) felhasználásával ad képet gyermeked fejlődéséről, növekedéséről, súlyáról. A baba fejlődése egy olyan adattár, amely hétről hétre lebontva megmutatja, hogy az egykorú gyermekek közül a legtöbb mire képes, milyen képességeket sajátított el, mit tanult meg, mivel kápráztatja el a szüleit.


A baba fogantatása azonban két héttel később történik, így a megtermékenyüléskor már két hetes terhesnek számít a kismama. Régebben a baba minden mérhető adatát kockás füzetbe írtuk, s a tanácsadáson a védőnő grafikont varázsolt belőlük. Fejlődési kalkulátorunk segítségével megnézhete hogyan gyarapodik babád a hazai átlaghoz viszonyítva.


Az adatok csak informatív jellegűek. Kiszámolhatod a baba jelenlegi hosszúságát. Magzat mérete kalkulátor. Baba horoszkóp kalkulátor. A baba méretének kalkulátorával meg tudod nézni, hogy mennyi az unokád ideális hossznövekedése.


Terhességi hízás hétről. A baba súlygyarapodása éves korig A baba születési súlya. A fogyás az első 3-napban figyelhető meg. Nagyon fontos, hogy a kismama a terhesség alatt kerülje az alkohol és a nikotin bevitelét, mert ezek negatívan befolyásolhatják a baba későbbi növekedését. A baba illetve gyermek várható felnőttkori testmagassága több dologtól is függ.


Számold ki gyermeked testtömeg indexét! A gyermek BMI (testtömegindex) értékek fontos mutatói a csecsemő és a kisgyermek fejlődésének. A túl magas érték gyermekkori elhízásra utalhat, míg a túl alacsony érték egészségügyi problémát jelezhet. Add meg a fogantatás hónapját, valamint azt, hogy hány éves voltál akkor, és már láthatod is az eredményt. A testtömegindex- kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e.


Léteznek az elhízás mértékét meghatározó más számítási módok, de a táplálkozási szakemberek jelenleg ezt a számítást tartják az egyik legmegbízhatóbb módszernek. Számítsa ki testtömeg-indexét! Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia nemét, testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben. Ha kicsit is bizonytalan vagy, akkor fordulj orvoshoz azonnal! Program ajánló: ilyen a Terrapláza A sok dolgos hétköznap után végre megérkezik a hétvége, amikor jó lenne.


Baba súly kalkulátor

Honlapunkon több mint 3hasznos kalkulátort készítettünk el Neked. Szórakozásodat villogó reklámokkal sem zavarjuk, de egy gyors regisztrációt. A magzat súly kalkulátor segítségével nem csak a gyerek tömegét, hanem a különböző testrészeinek méreteit is ki lehet számolni. Ez jó kis szórakozás, amely megad olyan számokat, amikre a várandós anyukák kíváncsiak lehetnek.


Van valahol a neten várható születési súly kalkulátor ? Olyasmire gondolok, amelyben megadva egy adott terhességi korban mért értékeket, nem csak a jelenlegi, hanem a várható születési súlyt is kalkulálja a rendszer. Testtömeg index (BMI) Ideális testsúly Súlyfelesleg Testzsír Derék-csípő arány Biológiai életkor Alapanyagcsere (BMR) Ideális pulzusszám Kalóriaszükséglet Energiaszükséglet kalkulátor Vitamin- és ásványianyag-szükséglet kalkulátor Tápanyagtáblázatok Peteérés Még több orvosi kalkulátor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts