Mittwoch, 28. Februar 2018

Brak citati

Jetzt eingetroffen - die aktuellsten Trends von BRAX für Sie! Ljubav je sjeme, a brak vrt. I kao i tvoji vrtovi brak zahtijeva potpun angažman, mnogo truda, ljubavi i brige.


Nema smilovanja prema korovu, čupaj ga prije negoli se zakorijeni. Posveti se svom braku s istom požrtvovnošću koju ulažeš u svoje nasade, pa će sve biti u redu.

Pročitajte najlepše i najsmelije citate o braku. Kada se stupa u brak kaže se da neko “uplovljava u bračne vode”. Da li će one biti uzburkane ili mirne sa površinom poput stakla zavisi najviše od dvoje ljudi koji se vole. Modus za srećan brak još niko nije napravio mada su mnogi pokušavali. Na ovom mestu će te naći bezbroj mudrih ali i uvrnutih razmišljanja na tu temu.


Prever „Svoje bivse muževe nikad nisam omrzla do te mere da bih im vratila sve poklone koje su mi dali u vreme braka. Gabor „Zenidba je prva glupost koju čovek nalini kada postane zreo i razuman. Der Marktplatz, der sich lohnt.

Rakuten Super Points bei jedem Einkauf sammeln und sparen. Club-Rakuten-Mitglieder werden sogar mit 5x Points belohnt. Entdecken Sie aktuelle Trends und modische Styles der Saison in bester Qualität!


BRAK se uređuje zakonom samo onda kad ne može drukčije. Zbog toga ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, lepše i humanije nego što bilo koji zakon to može da predvidi. Izreke i citati o temi Brak.


Preko 3kategorija sortiranih abecednim redom. Dođite i pronađite citat za sebe! Nestroj) “Srećno oženjen je tek onaj čovek koji razume svaku reč koju njegova žena nije rekla”. Neka citati svakodnevno dolaze vama, a ne vi njima!


Na žalost, gotovo uvijek isto kao i sa konjskom zapregojedan vuče, a drugi – dozvoljava da ga vuku. Johann Nestroy Imao sam sasvim fino djetinjstvo sve do moje devete godine, a onda me klasični scenario razvoda braka upropastio. Jedno je sigurno da je brak prošao kroz mnoge svetske poretke i opstao sa svojim specifičnostima u svakoj epohi. Ukoliko želite da nekome napišete nešto romantično i lepo ili da pročitate nešto što će vas ganuti, onda je ovo idealno za vas. Zato je vreme da se motivišemo, pokrenemo i budemo nežni pre svega prema sebi, a onda i prema drugima.


Spremite se - ovo su najlepši ljubavni citati IKADA!

Najljepši citati i izreke. Citati o ljubavi, prijateljstvu, sreci, motivaciji, uspjehu. Proizvod navike je brak i ništa drugo. Lukrecije “Propali brak je onaj u kome žena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je prije udaje provodila pred ogledalom.


Kurt Tucholsky “Prva ljubav je opasna samo kada je i posljednja. Nušić Prva ljubav je veoma velika i veoma mala. Ako žena stupi u brak sa vrlinama, tada je donijela dosta miraza. Plautus “Arhitekte svoje greške pokrivaju mramorom, ljekari zemljom, a žene dekolteom. Liza Minnelli “Bez žene nema sreće ni nesreće.


Narodna poslovica “Bilo da vas odbije ili prihvati, žena je uvijek sretna što je želite. Neka se ljubav budi na krilima zore neka ljubav bude duboko more velika kao beskraj svemira nežna i tiha bez nemira neka se kradom useli u srce svačije da svako ljubi na svoj način, drugačije. Tekstovi na čestitki za vjenčanje ne moraju uvijek biti vedri i poneka oni najozbiljniji znače najviše. Brak bez djece je dan bez sunca. Ona je veličanstvena i nezamjenjiva.


Kada ju jednom upoznate više ju nikada ne želite izgubiti. Thorstein Veblen Rastava je poput amputacije: preživiš, ali ima te manje.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts