Dienstag, 16. Oktober 2018

Bika csillagjegy

Nehezen fogad be új információkat, de amit egyszer megtanult, azt soha többet nem felejti el. Anyagiakban beosztó és rendkívüli pénzügyi érzékkel rendelkezik. Lelkesedése azonban érzelmi alapú és általában rövid idejű.


Bika mellett tartós és kényelmes kapcsolatra számíthat. A Bika nem kedveli a magányt. Hogyan és mikor harcol egy Bika - hangsúlyos ember?

Először is, ha lehet, nem harcol, nem áll szemben semmivel és senkivel. Igyekszik környezetével békében együtt élni, és ha nem kell attól tartania, hogy hátbatámadják, messzemenően tiszteletben tartja a másik embert. Nap a csillagjegyek második, a Bika jegyén halad keresztül. Ez a tavasz második szakasza - az első a Koshoz, az utolsó szakasza pedig az Ikrek jegyéhez tartozik.


Célratörő vagy, aki miután meghatározta, kijelölte feladatát, nyomban munkához is lát. Higgadt és békés természetűnek ismer környezete olyan, aki gondjait tapintattal oldja meg. Az eleme a föl tehát a négy „elem” legsűrűbbike.


A Szilárd anyag állandósága, jelenléte felel meg neki, és nem a folyékony vagy a gáznemű anyagé. A bika csillagjegy jellemzői.

Az ideális társ horoszkópja. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A téli égbolt egyik meghatározó csillagképe. Nyugaton a Kos, keleten az Ikrek, északon a Perseus és a Szekeres, délkeleten az Orion, délnyugaton pedig a Cet és az Eridanus csillagképek határolják. Igen érzékenyek és tiszta, őszinte, mély szeretet árad belőlük.


Szeret hódítani, mindig kiszemel magénak valakit és szép lassan meghódítja, elvarázsolja. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. Bika jellemzőid vannak: Ha Bika havában születtél (0– 01.) Bika az aszcendensed. Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának. Ismerd meg mi vár rád a csalá szerelem, üzlet vagy az egészség.


Fókuszban: Csillagjegyek. Születési dátumod alapján itt választhatod ki a csillagjegyedet. Megtudhato milyen tulajdonságokat társítunk a jegyekhez. Bika csillagjegy „A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk.


Azt szoktuk mondani: jó természetük van. BIKA CSILLAGJEGY szerinti karkötők és ékszerek , Ásványékszer, Swarovski és divatékszer webáruházban. Soha ne mond meg egy Bikának azt, hogy mit csináljon, mert azért is az ellenkezőjét fogja csinálni annak amit mondtál.


Amikor egy Bika kitör magából az a benne összegyűlt feszültséget jelenti.

Az alábbi csillagjegy szülötteinek készült: bika. Még több BIKA ékszerhez kattints ide. Hasonlóan a Bika nyugodt erejéhez és a Szűz józan célszerűségéhez, a Bak eleve megegyezik az anyag követelményeivel.


A tőle származó kezdemény nem lelkesedéssel vagy emócióval teli, hanem zord és tárgyszerű, mint a hegyi szikla, amely szigorúan megszabja a hegymászó minden lépését. Bika mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Nyugodt, nagy az önuralma, konzervatív, nagy az igazságérzete.


Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika , ami a Bikák tökéletes szimbóluma. Minden csillagjegy más és más és ebben a kavalkádban minden csillagjegynek van olyan erénye, amit érdemes megtanulnunk tőlük. Ezt fogjuk most különböző bejegyzésben átbeszélni. Most megnézzük, miért is fantasztikusak a BIKA csillagjegy szülöttei és mi mindent tudunk tőlük átvenni. Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását.


Olyan vagy, mint egy két lábon járó lexikon és gyakorlatilag bármit megjegyzel, amit egyszer mondanak neked. Néha kifejezetten nehezedre esik, hogy ne javíts ki másokat, ha elszúrnak egy évszámot a sztorijukban. A rejtélyes Skorpió: amilyen titokzatos, olyan agyafúrt is vagy. A makacs külső érzékenyebb, lágyabb bensőt takar. Elégedett, ha kedvenc tárgyaival körülvéve otthonában lustálkodhat.


Szereti a rendet maga körül, de nem viszi túlzásba.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts