Freitag, 16. August 2019

Pepeljasto smeđa boja kose

U nastavku vam predstavljamo savršenih deset ideja za uvrstavanje ove nijanse u vaš. Prirodne boje , s druge strane, ne treba toliko puno održavati. Naša omiljena trendi smeđa boja trenutačno je pepeljasto - smeđa.


Otkrijte pepeljasto -smeđu trendi boju. Pepeljasto - smeđa izgleda gotovo mat i ima hladan ton.

Ombre i balejaž su najpopularniji izbori koje pravimo tokom leta, međutim, svetle nijanse kose ne odgovaraju svima. Smeđa kosa sa zlatnim nijansama je bila u trendu nekoliko sezona. Zato je vreme za novi trend - pepeljasto smeđu nijansu - koji će sve brinete voleti. Ova boja kombinuje hladne,srebrne tonove sa braon nijansama. Među bogatom paletom boja možete naći boje kao što su plava, smeđa , crna i crvena.


Naš omiljeni trend za brinete je trenutno pepeljasto smeđa. Ukoliko tek želite da postanete brineta ili ste već brineta koja želi da poboljša i obogati boju svoje kose , onda bi bilo idealno da koristite neku od sljedećih boja , tj.

Pijesak smeđa Idealna je za kraće stilove, jer pomaže licu da izgleda nježnije. Zlatno smeđa boja djeluje potpuno prirodno i daje toplinu vašem licu. Podloga za ovu boju treba da bude svijetlo smeđa te se izvlače pramenovi koji su nekoliko nijansi svjetliji od nje. Najbolje od svega je to što ova boja djeluje toliko prirodno da je sasvim dovoljno da pramenove izvlačite dva do tri puta godišnje.


Ako ste prirodna brineta, pramenove srednje duljine obojite u dvije do tri nijanse svijetlije od boje vaše kose , a na vrh kose dodajte nekoliko pramenova u boji kestena. Srednje pepeljasto smeđa. Ovaj ombre look vrlo uspješno nosi Mila Kunis. Njezini pramenovi su posvjetljeni prema vrhovima dok je baza tamno- smeđa boja , a svi su tonovi hladni.


Plava boja kose je seksi, razuzdana i uvek primećena! Ukoliko, ipak, želite da još više odskočite iz gomile i zasenite scenu, prepustite se sve većem hitu modne industrije, za Vas postoji i posebna nijansa – pepeljasto plava. Mekana i sjajna pepeljasta plava boja kose savršena je za takvu transformaciju. Negujuća farba za bojenje obogaćena prirodnim biljnim uljima prekriće sede do novog rasta kose i vratiće kosi volumen i snagu. Makadamia boje za kosu omogućavaju postizanje profesionalnih rezultata kod kuće, sa bojom koja je izuzetno postojana i ima dugotrajan sjaj.


No svaka boja brzo dosadi, a novi hit je nešto između crvene i smeđe. Odlična boja koja pristaje mnogim svijetloputim ženama, a nije dramatična. Istovremeno raskošna i decentna, spoj tamnosmeđa boje i hladnog crvenog odsjaja donosi čokoladnu nijansu koja će jednako dobro pristajati svim bojama tena.

Copper dark blonde () biće srednje smeđa nijansa sa riđim odsjajem, 5. Izrastak moja prirodna, neka 6. Ovoga puta odlučila sam da izaberem neku sredinu, osmicu, tačnije 8. Za koju se god boju odlučili bitno je znati kako svaka od tih. Današnje boje za kosu nude pregršt ideja koje vam mogu pomoći da svoj izgled dovedete do savršenstva. Ovaj izrastak do pola lica je moja prirodna boja kose , pepeljasto smeđa , ostatak je rezultat raznih posvetljivanja i više se ne sećam čega. Rado bih našla slike posle prve intervencije ali ih nemam u elektronskom obliku. Kako bi zadržali taj prekrasan pigment i održali je zdravom, donosimo vam kako se ustvari njeguje smeđa kosa kako bi bila što ljepša i sjajnija.


Ovom podtonu kože odgovara plava boja kose , boja meda, čokolade i crvenkasto-narančasta. Poznate osobe s ovakvim bojama kose su Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Kim Kardashian i Halle Berry. Topao podton kože Toplom tipu kože najbolje stoje pepeljasto - smeđa , šampanjac plava, tamnocrvena, i tamne nijanse smeđe i ljubičaste boje. Biranje savršene nijanse boje za kosu i nije baš tako jednostavno da, primjerice, samo odete u dućan i uzmete boju koja vam se najviše sviđa.


Vaša boja kože, boja očiju, vaša prirodna boja kose (ili farba koju ste prije imali) igraju veliku ulogu u tome hoće li vam neka nijansa odgovarati ili ne. Je li smeđa prava boja za vas? Ako želite zaista vidljivu promenu na svojoj braon boji kose onda za pramenove miksujte dve nijanse pepeljasto braon na vrhovima kose i malo sive po krajevima kose. Na ovaj način dobićete originalnu i veoma interesantnu nijansu.


Burgundi pramenovi Ovo je jedna od najpopularnijih boja poslednjih godina.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts