Montag, 28. Dezember 2015

Po čom muži túžia

Online Po čem muži touží. Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. ABC News 137views.


Scenár o večnom súperení mužského a ženského sveta napísal spoločne so spisovateľkou Radkou Třeštíkovou, ktorá je jednou z najpredávanejších českých spisovateliek. Bizarně jako bejk, či kráva, vyznívá jak herecká poloha Anny Polívkové při transformaci z muže v ženu, která hlasitě připomíná fyzické projevy jejího vlastního otce, tak i rozpory mezi zhovadilými útoky na pivní bránici a poselstvím filmu o tom, že si muži se ženami nemají co vyčítat.

Celý svoj život sa snažíme rozlúštiť nekonečnú záhadu mužského myslenia. Neustále si kladieme otázky, po čom tí chlapi vlastne skutočne túžia. Predsa len existuje pár vecí, ktoré muži na ženách skutočne milujú. Zoberú sympatickú slečnu, udrú ju bleskom do hlavy a hľa, pochopí, o čo mužom ide, lebo bude počúvať ich vnútorné hlasy.


Hodnotenie filmu, herecké obsadenie. Muži chcú krásne ženy, ktoré sa postarajú o domácnosť a sú sebestačné. Vysnívaná kráska, nielen s krásnou dušou, ale aj krásnym telom, sa pri pocite nebezpečenstva z mužského srdca nevytráca.


Po čom muži túžia a televízny program. Sme stále tak naprogramovaní, aby sme cítili nadšenie a neustávajúcu túžbu po tom najkrajšom z celého stvorenia.

Ale narazil som niečo možno ešte užitočnejšie, a to na štúdiu, po čom muži túžia vo vzťahu, t. Ako svoj tretí celovečerný hraný film nakrútil ľahkú, láskavú, vkusnú a vtipnú komédiu, ktorá sa napriek šteklivému obsahu dokázala vyhnúť lascívnosti i vulgarizmom, takže určite bez problémov prejde po absolvovaní kino-púte na televízne obrazovky. Upozornenie na súbory cookies. Občas mať čas len tak pre seba.


Mať skúsenosť a radosť zo seba z vlastnej šikovnosti. Potom sú tu dve veľké túžby – mať istotu, pocit istoty že sa dokážem postarať a tou druhou? Túžia po našom pochopení, uznaní a pochvale.


V podstate muži túžia presne po tom istom, po čom túžime aj my ženy. Viem, že muži a ženy rozprávajú každý svojim jazykom, ale možno by stačilo, ak by sme jeden druhého viac počúvali. Vyhli by sme sa nedorozumeniam, zbytočnému trápeniu a nesplneným. Z Vašich vlastných skúseností, či už pozitívnych, alebo z opačnej strany brehu.


A ak môj blog čítajú aj muži (v čo dúfam), prezraďte niečo aj z Vášho pohľadu. Vás tým pravým orechovým, zaručene priťahujúcim Vašu pozornosť k žene? Máte pocit, že muži túžia v posteli len po samých nemravnostiach? Hoci muži v posteli milujú experimenty a radi fantazírujú, túžia aj po úplne obyčajných veciach, ktoré máte plne vo svojej moci. S titulkami alebo dabingom?


Máme podrobné porovnanie. Vzájomne si vymieňame vzrušenie, netrvá dlho a mám tak euforický orgazmus, ktorý rastie pri pohľade na teba, ako nahá, unavená po sexe ležíš podo mnou, sama sa dorábaš rukou a cítim, že čoskoro budeš tiež.

Ležím a hľadím ti do očí, vravím presne to, čo chceš počuť a prechádzam ti prstami po perách. Aj preto ho niekedy možno pristihnete, ako nevie rozdýchať, keď si chcete dať prikrátke šaty. Chce, aby ste boli len jeho.


Muži sú skrátka teritoriálny a vy ste v JEHO teritóriu. Zároveň však platí, že túžia po žene, ktorá im splní všetky sexuálne fantázie. A na to bude iste dosť času aj priestoru vo vašej spálni. Letné kino Rača, Bratislava. Prečo ženy nechcú ani počuť o pornofilme, prečo pred partnermi nemasturbujú či ako to, že občas nejdú von bez spodného prádla.


Portál pre ženy, s hlavným zameraním na blog pre ženy. Ak máte akékoľvek otázky, vyplňte kontaktný formulár, ďakujeme. Omnoho dôležitejšou a preto hodnejšou kritiky sa mi zdá byť celková predstava spoločnosti o tom, po čom muži vlastne túžia , ktorej je táto ako aj mnoho iných filmových scén len špičkou ľadovca.


Ak poviem, že toto rozhodne nie je náplňou mužskej túžby, tak mi snáď vyjadríte svoj súhlas.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts