Donnerstag, 6. Juli 2017

Cihazımı bul

Telefonunuzu, tabletinizi veya saatinizi haritada görme. Mevcut konum bilgisi yoksa, bilinen son konumu görürsünüz. Cihazınızdaki tüm verileri kalıcı olarak siler (ama SD kartları silmeyebilir).


Cihaz koruması hakkında bilgi edinin. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay.

Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Telefonumu Bul uygulaması endişelerinizden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Kurulum sırasında kapattıysanız ve şimdi açmak istiyorsanız Windows cihazınızın İnternet’e bağlı olduğundan, konumunu gönderebileceği şekilde yeterli pil gücüne sahip olduğundan ve cihazda oturum açtığınızdan emin. Bu da onları herhangi bir yerde unutabileceğiniz anlamına geliyor.


Aygıtınız toplantı odasında veya yastığın altında kalmış olabilir. Ama merak etmeyin, uzun süre ayrı kalmayacaksınız. Izlemek ve cep telefonları bulmak Bul benim telefon doğru telefonlar bulmak için state - of- the-art GPS teknolojisini kullanır.

Windows tarafından yapılan son yeniliklerden bir tanesi de cihazımı bul özelliğidir. Aksi halde cihazımı bul özelliği kullanılamıyor. Ve birkaç da yeni özellik eklendi. Değiştir butonuna tıkladıktan sonra özelliği Açık konuma getirmeniz gerekiyor. Mobil cihazımı bul , mobil cihazınızı kaybettiğinizde Aygıtımı kilitle ve Aygıtımı temizle fonksiyonlarını kullanarak kişisel bilgilerinizin herkesin eline geçmesi olasılığını en aza indirir.


Buna ek olarak, Mobil cihazımı bul fonksiyonunu kullanarak kaybettiğiniz telefonunuzun nerede olduğunu bulabilirsiniz. Bu sayfanın sağ tarafındaki “ Bul ” bağlantısına basmak, cep telefonu konumunu izlemenin en kolay ve hızlı yoludur. Bu özellik sadece Windows cihazları için kullanılabiliyor.


Microsoft ürünü olan Windows 10’da cihazımı bul özelliği nasıl aktif edilir resimlerle birkaç adımda sizlere göstereceğiz. Samsung tüm bu sıkıntılara ilaç olacak bir hizmeti kullanıcılarına sunuyor. Açık olduğu halde yerini göstermedi sorun nedir yardım edin lütfen.


Cihazımı bul : düdük - telefonumu bulmak, bulucu 5. Bölge, gerek bilim kurgu romanlarına ve filmlerine etkileyici bir konu olurken gerekse de çeşitli teorilerin ortaya atılmasında önemli bir rol. Kaybolan telefonunuzu bulabilmenizi ve uzaktan kontrol edebilmenizi sağlar. D:D yani boşuna bir durum olmuyormu ? Varsayılan olarak izin verişmiş haldedir.

Windows 10‘da cihazımı bul özelliğini aktif edebilmek için bilgisayarınızda, Windows hesabınızla oturum açmış olmanız gerekiyor. Bu yöntem şifre kırma sürecini en kolay şekilde atlatabilmeniz için tavsiye edilen yöntemlerden birisidir. Güvenli Hale Getirme ve Silme Özelliğini Kur seçeneğini seçin. Görünen pencerede, geçici bir şifre girin. Bir kurtarma mesajı girmeniz şart değildir.


Ancak, bu sistemi işler hale getirmek için, “Cihazı Bul ” ayarını etkin hale getirmelisiniz. Dalga mı geçiliyor bu kadar kullanıcı ile, internet bağlantısı olmadan çalışmayan bir uygulama wifi ve mobil veriyi kapalı tutuyoruz ve diyelim cihazı kaybettik veya çalındı ne olacak ? Eğer ki bu uygulamalardan. Kasım ayında yapılan güncelleme ile beraber, Windows yeni bir özelliğe kavuştu.


About us and our website. Please use the contact information provided on the. Windows cihazımı bul özelliği gerekli sürüme sahipseniz yeni işletim sisteminizi ilk kullanmaya başladığınızda kapalı olarak geliyor manuel olarak açmanız gerekiyor gerekli işlemler yapıldıktan sonra cihazınızın kaybolması veya çalınması durumunda nerede olduğunu kolayca tespit etmenizi mümkün kılıyor. Bu cihazı uzaktan bul ve Uzaktan kilitlemeye izin ver ve sil öğelerinin yanındaki kaydırıcılara dokunun. Sorulursa, Bu cihaz yöneticisini etkinleştir öğesine dokunarak hüküm ve koşulları kabul edin.


Seçenek : Cep telefonu numaranızı kullanarak PIN kodunuzu kurtarın. Mobil cihazımı bul ” özelliği, cep telefonunuzu kaybettiğinizde “Aygıtımı kilitle” ve “Aygıtımı temizle” fonksiyonlarını kullanarak kişisel bilgilerinizin herkesin eline geçmesi olasılığını en aza indirebiliyor. Ayrıca, “Mobil cihazımı bul ” fonksiyonunu kullanarak kaybettiğiniz telefonunuzun nerede.


Başka bir seçenek de, telefonunuz kapalıysa, son bildirilen konumu bulmak için konum geçmişinizi kontrol etmektir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts