Mittwoch, 24. Januar 2018

Keresési előzmények törlése

Tevékenységek törlése manuálisan Az összes tevékenység törlése. A bal felső sarokban található navigációs panelen kattintson az Adatok és személyre szabás lehetőségre. Az űrlapok előzményei olyan adatokat tartalmaznak, amelyek webes űrlapok kitöltésekor kerültek megadásra és az automatikus űrlap-kiegészítést teszik lehetővé.


A keresési előzmények olyan elemeket tartalmaznak, amelyeket az Új lap vagy a Firefox Kersősor mezőjébe lettek megadva. Az Előzmények lapon a legördülő listából kiválasztott szűrő alapján megtekintheti a böngészési előzményeket.

Adott weblapok törléséhez kattintson rájuk jobb gombbal, majd válassza a Törlés lehetőséget. A listában szereplő bármely webhelyre kattintva visszatérhet az adott oldalra. Keresési előzmények törlése a Firefox Search-ben A Firefox kereső funkciója eltárolja a keresési előzményeit. Amennyiben szeretné, lehetősége van a korábbi keresések egészének vagy egyesével történő törlésére.


Továbbra is segítségre van szüksége? Ezenkívül az előzmények elősegíthetik a keresési eredmények pontosítását is az alapján, hogy Ön melyik találatokra. Ahogy az alábbi videón is látszik, mindössze ennyit kell tennie: Kezdjen el gépelni.

Ha megjelenik egy törlésre ítélt javaslat, válassza ki a nyílgombokkal, de ne nyissa meg. Biztosan törölni szeretnél minden megtekintési. Hogy törölje az összes keresési listák egyszerre, kattintson Gear gombot a felső oldalán, a történelem oldalt, majd Remove tételek gombra. Ezután válasszuk ki a dátumot tartományban a kívánt elemeket törölni az adott lehetőségek és a hit a Remove gombra. Az új ablakban válaszd az Előzmények törlése opciót.


A felugró ablakban pipáljuk ki a Böngészési és letöltési előzményeket és állítsuk be a Törlendő időtartományt, vagyis hogy minden korábbi böngészési adatot töröljön-e vagy csak pl. A csúszka megnyíló menüben válassza a Beállítások. Letesztelték Internet Explorer alatt, azért, hogy megállapítsák, hogy működőképes-e, ill.


A gmailes fiókok egyik beépített funkciója a keresési előzmények megjegyzése - ez azt jelenti, hogy minden visszakereshető, amit akkor pötyögtél a keresőbe, miközben be voltál jelentkezve az e-mail címeden. Megjegyzés: Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. Fontos tudni, hogy a keresési előzmények törlése ideiglenes, és a keresések ismét megjelenhetnek az előzmények között, ha újra rájuk keresel.


Azt tudom, hogy a tevékenységnaplóban a keresés menüpont alatt ki lehet törölni a keresési előzményeket, de ezek után is tárolja a facebook azt, ha valakinek a profilját megnéztem. Eddig tudom én is hogy a biztonsági beállításokig hogyan kell eljutni. Nem kell azt szégyellni, ha időnként kutakodsz emberek után az Instagramon – mindannyian tesszük ezt.


De nyilván azt már te sem szeretné hogy bárki láthassa, kire kerestél rá. Ugyanis jobb, ha tudod: a „ keresési előzmények törlése ” nem befolyásolja a keresési.

Utólagosan a továbbfejlesztett Böngészési előzmények törlése funkcióval § Megőrizheti a Kedvencek mappában lévő webhelyek cookie-jait és ideiglenes internetes fájljait, ezáltal engedélyezve, hogy az adott webhelyek mentsék a felhasználói beállításokat, és böngészéskor gyorsabban jelenjenek meg. Legutóbbi keresési előzmények törlése. S bár az érdekesség kedvéért a többi kategóriát is érdemes végigkattintani, a keresési eredmények abban térnek el, hogy – bár állítólag ezt senki más nem látja rajtunk kívül – dönthetünk törlésük mellett a jobb felső sarokban megjelenő ‘ Keresési eredmények törlése ’ gomb lenyomásával.


Annak ellenére, hogy hasznos lehet, ők is aggodalomra ad okot, ha nem akarjuk, hogy mások, hogy megtudja, mit keresett a Safari App. Android eszközökön szinte ugyanúgy kell a törlést elvégezni, mint az asztali gépeken. Az előzmények törlése Android telefonon is megoldható.


A keresés ikonra kell kattintani, majd egy olyan találatra kell kattintani ahol az előzmények ikon is látható. Windows 10-ben hogyan tudom törölni egy kattintásra a fájlkezelő előzményeit? Amennyiben nem szeretné mentené a keresési találatokat, kikapcsolhatja ezt a funkciót.


Most már láthatja az összes böngészési előzmények egy helyen. Ellenőrizze az az oldal alján, és megtalálja „Böngészési adatok törlése ”. Ha megérinti a keresőmezőt, megjelenik a korábbi keresési eredmények. Tartsa ujját az egyiken, amelyet törölni szeretne, amíg meg nem jelenik az Eltávolítás a keresési előzményekből. Kattintson az OK gombra a törléshez. Kényelmes családi házak.


Családi házának megnyugtatónak és pihentetőnek kell lennie – akár pihen, szórakozik, vagy családjával tölti az időt. Noteszgépek – az 1-ben.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts