Dienstag, 10. April 2018

Arkadaştan öte

PROCENTEC bietet Ihnen schnellen und professionellen Support. With Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman. A young man and woman decide to take their friendship to the next level. Arkadaştan Öte izle, Arkadaştan Öte Türkçe dublaj izle, Arkadaştan Öte Full HD izle.


Birbirlerine herşeyi anlatan sırdaşlar, adeta bir kadın ve erkeğin nasıl dost olabileceğinin kanıtı gibidir.

Fakat Claudia bir gün evlenmeye karar verince Francis için hayat değişir. Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) ve Jamie (MILA KUNIS) evlenip barklanmayı akıllarından bile geçirmemektedir. ARKADAŞTAN ÖTE , İzmir (İzmir, Turkey). Filmin Yönetmen ve Oyuncular. Onun en yakın dostu Claudia ise veterinerlik yapmaktadır.


Onların arasın da sır diye bir şey yoktur. Bir birlerinin her şeylerinden haberdarlardır.

Tabii ki bu film performanslar ve oyuncuların arasındaki uyumun daha iyi olmasından ötürü daha akılda kalıcı bir film olarak düşünülebilir. Friends With Benefits İzle, ünlü oyuncu Justin Timberlake ve sevilen aktör Mila Kunis’in başrolleri ile izleyenlerine romantik komedi ziyafeti sunuyor. Jamie, Dylan’ı bir işi kabûl etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki. Uzun süre yalnız kaldıktan sonra, yaşadığı ebedi hayatı zorlaştıran bir.


Sosyal yaşamda insanlarla diyalog. Baş rollerinde Justin Timberlake, Mila Kunis ve Patricia Clasrkson gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film komedi, romantik film kategorisindedir. Fakat işler birdenbire karışır ve anlaşması yapan çocuk, anlaşmayı yapmış olduğu kız a aşık olur.


Farklı bir sorun olarak kız bu anlaşma sonucunda başkası ile birliktedir. Sitemizdeki Friends with Benefits film izleyicilerine iyi seyirler dileriz. Yaklaşık sene önce Filmtarafından eklendi hiç yorum yok. FILM BILGILERI ay önce eklendi.


Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Tanışma faslından sonra ikili ortak bir karar alarak sadece eğlence ve seksten ibaret bir dostluk kuracaklardır. Ancak bir zaman sonra bu ilişki derin bir aşka dönüşünce her şey karışacaktır.

Bir gün bir karar alırlar ve sadece. Herhangi bir bağ kurmadan insanlarla samimi olma konusunda anlaşma yapan ikiliden biri diğerine aşık olacak, işler karmakarışık bir hal alacaktır. Ciddi ilişkilerden bıkan ikilinin arasında cinsellik üzerine kurulu, arkadaşlıktan öte bir ilişki başlar.


Diğer tarafta sanat yönetmeni olarak çalışan dylan farklı bir bölgede çalışmaktadır. Friend with Benefits aslında anlamsal olarak karşılıklı kazanç sağlanan arkadaşlık anlamına geliyor. Dylan (Justin Timberlake) ve Jamie (Mila Kunis) evlenip barklanmayı akıllarından bile geçirmemektedir. Yine o garip seslerle uyanmıştım.


Aslında aylardır bu sesleri çekiyordum ama bir türlü alışamıyordum. Yavaş yavaş kendime geliyordum. Daha iyi olduktan sonra pijamalarımla mutfağa indim ama Daniel ve kaltağının seslerini hala duyuyordum. Bu filmde oynayan oyunculardan en dikkat çekeni ise Mina Kunis olacağa benziyor.


Gerçekçilikten uzak bulmakla birlikte sırf ile ‘i birbirlerine çok yakıştırdığım için birkaç kez izlediğim film. Günün birinde aldıkları karar ile Hollywood romantik komedilerinin klişelerinden kurtularak bu eksikliklerini gidermek için birlikte olmaya başlarlar. Herkese merhaba demek istiyorum. Hikaye iki profesyonel ve sürekli çalışan iki iş insanı çevresinde gelişiyor.


Arkadaş diyemem , arkadaştan öte çünkü. Ama o da benim kardeşim! Filmde Francis bir avukat Claudia ise veteriner olan genç bir kadındır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts