Mittwoch, 13. März 2019

Ljubav na daljinu

Koliko puta na dan pomislim s kime si, gdje li si, zamislim mozda me varas, ne znam to moje medeno (2x) Ref. Ne zelim ljubav na daljinu zelim te uvijek u svoju blizinu ne zelim ljubav preko veze reci da nije to bezveze. Koliko puta si ti rekla da da ces me zvati, voljena a mozda grijesim, to nije tako sa tobom ne ide lako.


Iskre koje varnice između njih uvode ih u letnju avanturu, ali ni jedno ni drugo ne veruju da to može da traje, posebno kada Erin poslom odlazi u San Francisko, a Geret ostaje u Njujorku. Ali, kada šestonedeljno ludiranje počne da dobija na značaju, nisu sigurni da li žele to da prekinu. Ali postoji mali problem – živite na različitim stranama sveta!

Najnovija istraživanja potvrđuju da ljubav na daljinu znači kvalitetniju i čvršću vezu, jer ti partneri dele mnogo više od onih koji se viđaju svakodnevno. Sada zamišljajte ovu ljubav kao oblik energije koja teče od vas do druge osobe. Nježno dopustite da energija krene iz vašeg srca prema srcu te osobe.


Važno je biti oprezan prilikom ove vrste terapije. Treba biti osjetljiv na to kako se osjeća osoba kojoj šaljete ljubav. Poneka druga osoba može odbiti primiti vašu ljubav.


Romantični tekstovi i stihovi za ljubav na daljinu. Mirno spavaj, jer ovo veče ima čudesnu moć, možda se stvorim kraj tebe i poljubim te za laku noć.

Bilo gde da si, svetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj korake sata i kad se kazaljke spoje, s tobom su misli moje! Pomisao na ljubav na daljinu mnogima zvuči kao priča koja je unaprijed osuđena na propast, ali istraživanja govore drugačije! Vjerovali ili ne, takve veze imaju čak odsto šanse za uspjeh. Platonska ljubav je divna zato što je takva, no veza na daljinu nešto je sasvim drugo. Erinin (Dru Beriomor) jedak smisao za humor i direktnost odmah će osvojiti novopečenog samca, Gareta (Džustin Long).


Nije ljubav da se dijeli samo dvoje čini nju neću naći mir u sebi sve dok nisi sa mnom tu tebi nju tebi nu tebi nju tebi nju. Posle piva i druženja u baru, oni. Mnogi ne uspijevaju izdržati u takvoj vezi. Ljubav na daljinu prilično je zahtjevna. Najčešće ne mogu podnijeti što voljena osoba nije pokraj njih.


Tada svaka sitnica postaje velik problem, često dolazi do nepovjerenja, pa konačno i do prekida veze. Međutim, sve ovisi o vama. Stručnjaci savjetuju: - Komunicirajte što je moguće više.


Erinina (Drew Barrymore) ironičnost i posvemašnja iskrenost šarmiraju novopečenog samca Garretta (Justin Long) uz pivo, kviz znanja i doručak idućeg jutra. Komunikacija je svakako ključ svakog dobrog odnosa, pa i vaše veze na daljinu. Bili smo onda, ali jesmo li sada, u dva različita grada, još uvijek jedno?


Možda sjećanja blijede i oči te ne vide, ali srce putuje, ide, tvoje slijedi… U svome gradu moje oči nađi, ne moraju biti u svađi ljubav i daljina.

Poštovani posjetioci, za razliku od mnogih drugih internetskih stranica sa citatima i izrekama, najboljicitati. Podijelite link, širite mudrost. Kako da vratim bivsu ljubav. Veza na daljinu naprosto nije za mene, previše sam fizički tip. Iako, ovih godinu i pol razdvojenosti nije previše kad se pogleda da smo mi zajedno više od pet godina.


Maja, ‘Daljina nikada nije problem ako par zna što želi’ “Bila smo skoro šest godina u vezi na daljinu , a udaljenost nam nikada nije predstavljala problem. Daleko,ali srcu uvek blizu,a srce nema granice. U takvim prilikama je ljubav na iskušenju, mada ona ipak može normalno da funkcioniše. Ako partneri gaje iskreno međusobno poverenje ljubav na daljinu može sasvim normalno da funkcioniše, mada ukoliko to poverenje izostane ta fizička odvojenost može biti pogubna po vašu vezu.


Nije off jer sam podelio teme na ljubav na daljinu i ljubav na daljinu u natalnoj Neptun bi bio zaduzen za daljinu , odvojenost, mastu, Uran za neobicnu vezu koja moze biti veza kada se dvoje ne vide dugo vremena, Jupiter moze opisivati vezu sa stranim drzavljaninom ili nekim ko zivi u inostranstvu. Glavne uloge tumače Dru Barimor i Džastin Long. Ipak, postoje i oni koji će se više složiti sa Duškom Radovićem i njegovom čuveno,,Ko ume da se voli samo kad je zajedno, taj ne pravi pitanje sa kim.


Daleko od očiju, daleko od srca – narodna je izreka sa kojom se slažu mnogi. Evo sa da ja pojasnim moje slučajEVE. Da, da, ja sam to probala više puta.


Prve dve godine je bila veza na daljinu. Jedna veza je trajala više od godine.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts