Mittwoch, 8. Oktober 2014

Ikrek horoszkóp

Széleskörű és értékes információkkal szolgál a lakáspiacról, lakberendezési stílusokról. Segít megismerni és megtalálni saját stílusunk. Friss napi horoszkóp IKREK csillagjegyűeknek - Nézze meg a mai horoszkópját és tudja meg, mi vár ma Önre! Ez csak minden évben egyszer történik meg, és mindig azt jelenti, hogy egy pozitív életszakaszt élsz meg.


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Bármerre nézel is, azt láto hogy ki milyen sikert ért el, és ez kissé nyomasztóan hathat rád. Ne pánikolj, hiszen neked is van mire büszkének lenne csak kicsit talán alulértékeled a saját eredményeidet.

Megfontoltsága és óvatossága azonnal eltűnik, ha szerelmi ügyekről van szó. Szerelem Azt hiszi, teljese egészében az uralma alá tudta vonni a társát. Pedig, ha ez a látszat, akkor az valami nagyon rosszat jelenthet: a kedvese talán hazudik önnek.


Sokkal szerencsésebbnek érezheti magát, ha talál némi kivetnivalót a kedvesében. Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik. A közeledő nyár a természetben látványos növekedésben nyilvánul meg, fejlődnek a növények, a fák ágai, levelei.


Az Ikrek szakasza május 22-től június 21-ig terjed. E mellett felettébb szórakoztató, csak ne dühítsék fel, mert akkor megfékezhetetlen.

Egyes források szerint az Ikrek férfi valódi kincslelő - gyakran rátalál az altalajban rejlő ezüstre, drágakövekre. Ikrek mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Napi horoszkóp A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait.


A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted. Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó szerelemről, egészségről és pénzről! Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Az már csakis rajtad múlik, hogy mi kerül fel a fontos dolgok listájára, és mi az, ami ezúttal lemarad. Kövesd a szívedet, abból nem lehet baj. Ebben az évben szívesen próbálsz ki új dolgokat, a kíváncsiságod határtalan. Számtalan új ötleted lesz, fontos, felelősségteljes döntéseket kell.


Találkozik valakivel, aki teljesen lenyűgözi és boldog bódulattal társalog vele. Romantikus élményeket gyűjthet.

Heti horoszkóp Uralkodó bolygója, a Merkúr átlépni készül a Kos jegyébe. Ez vitára hajlamosít, mely építő jellegű is lehet. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A számítógépeddel vannak gondok?


Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria. Keress valakit, aki helyetted elintézi a telekommunikációs eszközeid karbantartását vagy javítását. Nem érdemes tovább szerelgetned ezeket otthon, sokkal jobban jársz, ha másra bízod a gondok megoldását.


Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Kettős jegy, eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte. Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív.


Az sem túl valószínű, hogy lelki, érzelmi manipulációkat folytatna ellenünk. A z igazi Ikrek ember olyan, mint egy újságíró, tudni akar mindent, miközben másokat is tájékoztat arról, amiket már sikerült megtudnia. Gyakran előfordulhat vele, ha tárgyalásra megy, hogy útközben fejezi be az öltözést.


Meglehetősen slampos tud lenni, ha igényes, akkor az nem az Ikrek oldalának köszönhető.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts