Freitag, 5. Dezember 2014

Cel mai mare aeroport din lume

Marile puteri economice îşi împart relativ echitabil poziţiile în topul celor mai mari aeroporturi din lume după numărul de călători. Statele Unite şi Asia beneficiază de câte două aeroporturi în acest top, în timp ce Europa rezistă mai greu prin cel mai important aeroport din Marea Britanie. Cele mai mari aeroporturi din lume.


Care este cel mai mare aeroport din lume ? Numai anul trecut traficul aerian s-a majorat, la nivel mondial, cu procente.

Traficul aerian la nivel mondial se va dubla în următoarele două decenii, iar aeroporturile trebuie să țină pasul cu această creștere. This video is unavailable. Pentru ca nu mai putin de 70.


Europa, Charles de Gaulle din Paris (6134) sau cu cel de-al treilea, aeroportul din Frankfurt (52calatori). Cel mai mare aeroport din lume nu este neapărat și cel mai aglomerat. El aparține Ministerului Apărării din Marea Britanie și este frecventat de numeroase avioane de pasageri în fiecare zi.


Bineînțeles, aeroportul din București nu prinde nici top 1în cele mai frumoase aeroporturi, deși eu zic că nu e așa de urât.

Iar forma de vioară pe care o are, văzut de sus, putea să-i aducă măcar un loc în top 10 unde au intrat aeroporturi ca cel din Malta, cel din Varșovia, cel din Porto sau cel din Quito. Pista principala a acestui aeroport se intersecteaza cu cea mai importanta artera din oras ,Winston Churchill Avenue, accesul automobilelor pe bulevard fiind oprit ori de cate ori aterizeaza sau decoleaza un avion. Anul acesta China va inaugura un nou aeroport internațional. Beijing Daxing International Airport se anunță cea mai mare poartă aeriană din lume. Designul clădirii principale a fost creat de legendara arhitectă Zaha Hadid.


Cum arată cel mai mare aeroport din lume , inaugurat în China. Peste 1de milioane de călători îl vor putea tranzita anual. Dar la fel ca în cazul orașului, sunt mult mai multe de povestit despre cel mai aglomerat aeroport din lume , dincolo de buticurile faimoșilor designeri sau magazinelor de bijuterii care vând aur la kilogram. Daxing cel mai mare aeroport din lume după numărul de călători.


Atlanta, în Statele Unite, ajunge la 1de milioane de. Se pare curios ca acest aeroport care este atât de mare serveste doar putin peste milioane de pasageri. Acesta acoperă 4km pătrati. Atlanta – Georgia, are cel mai ocupat aeroport din intreaga lume.


S-ar putea spune ca el conduce pasagerii peste tot in lume. Primul avion de pasageri a decolat de pe noul aeroport din Istanbul spre Ankara, cursa fiind efectuată de compania aeriană Turkish Airlines, anunță postul de televiziune turc NTV.

Ceremonia de punere în funcțiune a primei etape a noului aeroport , care în viitor va deveni cel mai mare din lume , a avut loc luni, la Istanbul. Printre factori se numără încetinirea economiei Golfului din cauza preţului scăzut al petrolului care a afectat industria turistică din regiune. Cel mai bun aeroport din America a fost Denver, situat pe locul 29.


Premiile anuale se bazează pe cel mai mare studiu de satisfacție a clienților din lume , cu aproape milioane de nominalizări de la pasageri. Changi, care a câștigat, de asemenea, titlul de cel mai bun hotel de aeroport cu Crowne Plaza. Turcia a anuntat ca intentioneaza sa construiasca cel mai mare aeroport din lume , care sa deserveasca 1de milioane de pasageri pe an.


Se estimeaza ca proiectul va costa aproape miliarde de dolari. Este cel mai mare aeroport din Maroc, aflat în apropierea celui mai mare oraş din această ţară nordafricană. Pe locul al doilea se află Rome Ciampino Airport (CIA). Este vorba de al doilea aeroport al Romei (după mult mai celebrul Fiumicino), potrivit adevarul.


Așadar, ar putea fi o surpriză să aflăm că un nou aeroport , care ar urma să se deschidă în cursul acestui an, prevăzut cu cel mai mare terminal unic, se află în capitala chineză. O pistă standard măsoară circa 2. Deci, care dintre ele sunt cu adevărat cele mai mari? Stratolaunch ar avea nevoie de cel puțin 3. Prin acest indicator, este al doilea doar la nodul din Dubai. China's new mega airport – the world's largest – opens its doors less than five years after construction began.


Heathrow este ultimul clasat în top cele mai bune aeroporturi din lume , însă este cel mai mare și cel mai. Aeroportul Internațional Denver, SUA, de milioane de persoane. Doar pe pozitia a 17-a este clasat aeroportul din Vancouver (Canada) iar Denver pe locul 32. Din Europa, alte aeroporturi incluse in acest clasament se numara Varsovia (locul 91) si aeroportul din Praga (locul 97). Aerogara Singapore-Changi a inaugurat un complex turistic uluitor, de dimenisunile unui orăşel.


Zona de relaxare şi cumpături a fost botezată Bijuteria şi îşi merită numele.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts