Freitag, 19. Februar 2016

Ikrek csillagjegy

Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik. Az Ikrek szakasza május 22-től június 21-ig terjed. A közeledő nyár a természetben látványos növekedésben nyilvánul meg, fejlődnek a növények, a fák ágai, levelei. E mellett felettébb szórakoztató, csak ne dühítsék fel, mert akkor megfékezhetetlen.


Egyes források szerint az Ikrek férfi valódi kincslelő - gyakran rátalál az altalajban rejlő ezüstre, drágakövekre. Mire ügyeljen a szülő, ha gyermekének horoszkópjában hangsúlyos az Ikrek -jegy?

Az ilyen gyermek leggyakoribb hibái : beszé beszédmodor, szétforgácsolódási tendencia, felületesség. A beszéddel kapcsolatban részben a beszédmodorral lehet baj. Előfordulhat, hogy nagyon szájas a gyermek, szemtelen, esetleg hazudós. Ne tégy meggondolatlan kijelentéseket, amit elsősorban családo és a hivatásodban szerepet játszók szenvedhetnek meg.


Széleskörű és értékes információkkal szolgál a lakáspiacról, lakberendezési stílusokról. Segít megismerni és megtalálni saját stílusunk. A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem.


Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése.

Friss napi horoszkóp IKREK csillagjegyűeknek - Nézze meg a mai horoszkópját és tudja meg, mi vár ma Önre! Ráadásul az Ikrek olyan sokoldalú és alkalmazkodó képes, hogy szinte mindennel tud valamit kezdeni és jól érvényesül. Tele vannak energiával és életerővel, ügyesek a szavakkal.


Intelligensek és nagyon alkalmazkodóak minden helyzethez és emberhez. Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott. Néha úgy tűnik, hogy az ikrek csillagjegy szülötteit nem érdekli az amit mondasz, de annyi gondolat forog a fejükben, hogy elvesződnek köztük. Az ikreknek mágikus erejük van a szavak fölött az ő érdekükben, ezért kár ellentmondásba keveredni velük.


Egyszerre ezer dologgal képes vagy foglalkozni. Gyakran tör rád szorongás, levertség, bizonytalanság érzése kedves Ikrek. Mi az Ikrek csillagjegy köve? Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit!


Kettős természetű, mozgékony, barátságos, jól beszélő, kíváncsi. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van. Minden csillagjegy más és más és ebben a kavalkádban minden csillagjegynek van olyan erénye, amit érdemes megtanulnunk tőlük.


Ezt fogjuk most különböző bejegyzésben átbeszélni. Most megnézzük, miért is fantasztikusak az IKREK csillagjegy szülöttei és mi mindent tudunk tőlük átvenni. NE kövess el, ha rövid hajad van.

Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne. Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza az őket körülvevő társaság, a család és általában. Fókuszban: Csillagjegyek. Születési dátumod alapján itt választhatod ki a csillagjegyedet.


Megtudhato milyen tulajdonságokat társítunk a jegyekhez. Ez a szócikk az Ikrek csillagképről szól. Hasonló címmel lásd még: Ikrek (egyértelműsítő lap).


Azonban kettős személyiségük ugyanennyi bonyodalmat képes okozni. A zodiákus hírvivői május 21-től június 21-ig levő időszakban ünneplik születésnapjukat. A jutalmak sem maradnak el, nem lesz nehéz sikereket elérni a magánéletben és a munka terén sem. Fokozott tudásszomjával nyitott mindenre, szeretné a lehető legtöbb dolgot megismerni a világból anélkül, hogy lekötné, vagy korlátozná magát.


A ikrek csillagjegy jellemzői. Ideális társ horoszkópja. Bolygóid ebben a jegyben: Jelentkezz be vagy regisztrálj ingyen az értelmezések megtekintéséhez. Jó, ha tudjuk az életben, hogy mi a célunk, és hová szeretnénk eljutni, de az sem árt, ha tisztában vagyunk saját személyiségünkkel. Merjünk kilógni a sorból, és járjuk a saját utunk, hiszen mindenkinek megvan a saját életfeladata.


Napi horoszkóp A mai napot betölti a romantika, és ez ellen nem tud mit tenni. Találkozik valakivel, aki teljesen lenyűgözi és boldog bódulattal társalog vele. Romantikus élményeket gyűjthet.


Megfontoltsága és óvatossága azonnal eltűnik, ha szerelmi ügyekről van szó.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts