Donnerstag, 17. Oktober 2019

Ikerláng szerelem

Varga Csaba és Both Gábor (Emberiseg.hu) filmje. Amennyiben szívesen támogatnád munkámat havonta. Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai.


Egy kis elméleti háttér arról mi az ami évszázadokon keresztül. Ikerlángja mindenkinek csak egy van.

Yin és Yang : életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Csodákat élnek meg, mintha minden új értelmet nyerne, mintha minden részlet tökéletesen a helyére kerülne, mintha minden most válna nyilvánvalóvá: mert minden korábbi tapasztalás az ikerláng szerelem felkészülését szolgálta. A kapcsolat attól nehéz, hogy a párok lelkükben tökéletes másai egymásnak. A párjára lelt ikerlélek a Teljességet - a tökéletes lényt - látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni.


Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Hogy a szerelem nemcsak ölelés és csók és az érzések tavaszi mámora, hanem a léleknek csendes boldogsága, láthatatlan és mégis ott van mindenütt, mindenben. Néma és mégis sokatmondó, még ha az ajkak meg sem rebbennek.


A végtelen tiszta megjelenése minden létező valóságban, amit e létben folyton folyvást keresel kutatsz, s mindig hiányzót amióta e létbe születtél az ikerláng , szent szerelem.

E létben a felejtés fátyola mi eltakarja az igaz Önvalódat. S ez a Szereteted ki tud teljesíteni. Vannak szerelmek, amelyek nagyon nehezen indulnak el. Nem is lehet sejteni, lesz-e belőlük valaha párkapcsolat, mégis, a legszebb szerelmek szövődnek belőlük.


Fokonként egyre többen lesznek ikerlelkek a Földön. Már nem ritkaság az ilyen ikrek tartós szövetsége, melynek megkülönbözető jegyei: a hűség, összhang, boldogság, Szeretet, bizalom. Egy ilyen Szerelem valamennyi férfi és nő beteljesült álma. Az ikrek kapcsolatában mindkét fél ugyanabban az ütemben fejlődik. Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja.


Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten. Azért hívom így, mert rohamosan és folyamatosan terjed ez a fajta tapasztalás a világban, épp úgy, akár egy vírus. Címkék: szeretet szerelem ikerláng ikerláng-szerelem.


Milyen árnyak és milyen fények veszik körbe ezt a képet? Kezdjük az árnyakkal, leplekkel, baljós problémákkal! Miért veszélyes és miért csodás az ikerláng -eszmét minden napi életed mozgatójává tenni? Nem gondolom, hogy helyettesíthető.


Persze sokan élik meg azt, hogy ilyenkor keresnek helyette egy másik társat, egy jó embert, ahogy mondják.

Akivel majd jaj, de boldog leszek. Azt gondolom nem ez a megoldás. Legalábbis nem azonnal és nem dühből és dacból. Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is.


Azt látom, azt nézem, hogy mi fér bele a definícióba és mi nem! Ez nem szeretet, nem szerelem. Ezért még akkor is, ha tényleg megtaláltam ŐT, nagyon káros azzal indítani, hogy ő az, mert nem őt fogom látni, hanem egy fogalmat Őbenne! Egy fogalmat, mely kielégíti a hiányomat. Sokan, miután sokat hallanak és olvasnak az ikerlángokról, úgy gondolják hogy ez egy tündérmese, megtalálod-az-ikerlángod-és – örökkön-örökké-boldogan-élünk-míg –meg-nem-halunk dolog.


A vágy, amely mozgatja ezt a keresését olyan erős, hogy bármilyen távol is éljenek egymástól valahogyan egymáshoz sodorja őket az élet. A legtöbben csak az utolsó leszületésükkor találkoznak a másik felükkel, mert az ikerláng szerelem nem csak csodálatos, de nagy felelősséggel is jár. A tökéletesség, a teljesség, a hazatalálás, az egyek vagyunk leírhatatlan élménye tölti el a lelkeket egymás közelében.


Az eddigi szerelmektől nagyban eltérő, és nagyon misztikus. Mindenképpen jó és helyes úton jár az akit az ikerláng-szerelem megperzsel, hiszen a lelke kopogtat, olyan állapotba vágyódva, ahol nyugodtan és biztosan, kétségek nélkül menetelhet az ő saját lélek szerinti útján, a lélekfejlődés útján, a spirituális fejlődés útján. Bár mindkét típusú párkapcsolat lehet intenzív és szenvedélyes, mégis nagy különbség van a kettő között.


A lelki társad a tökéletes partnere akivel remekül megértitek egymást, az ikerlángoddal viszont inkább olyanok vagytok, mint tűz és víz, mint a yin és a. Ikerlelke mindenkinek csak egy van, aki énünknek az a másik fele, akivel a teremtés kezdete óta az egyesülést keressük.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts