Dienstag, 1. Oktober 2019

Oroszlán csillagjegy

Oroszlán csillagjegy

Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával mindenkit képes fellelkesíteni. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első. A Nap egykori szimbóluma a kígyó. Az oroszlán a Nap jelképe is.


A feljegyzések szerint, Athanasius Kircher jezsuita természettudós és nyelvkutató Oedipus Aegyptus c. Mi az Oroszlán csillagjegy köve? Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Becsvágyó, kitartó és nagylelkű. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Ha a vállalkozás kudarcot vall, azt jelenti, hogy az Oroszlán is kudarcot vall, ők pedig rendkívül elszántak, hogy ne bukjanak el.


Nem viszik túlzásba, de luxussal veszik körül magukat, amennyire csak lehetséges. Bármit tesz, azt csakis a dicsőség kedvéért teszi. Szereti ha elhalmozzák babérokkal s ez sikerül is az Oroszlán férfiak, anélkül hogy túl sokat kellene küzdenie érte.


Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Az Oroszlán férfi élete nem túl mozgalmas.


Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.


Célja, hogy minden szempontból teljes értékű életet éljen. A szenvedélyes Oroszlán a legjóságosabb csillagjegy , másoktól tiszteletet vár el, így csökkentve a kevésbé pozitív jellemvonásait, mint a parancsolgató stílus és az intolerancia. OROSZLÁN jegyben született személy a közeledben 1. A rajongás utáni vágyakozása hajlamossá teszi a hízelgésre. Igényünk támad a kényelmes és jó életre, ezért most megengedünk magunknak olyan dolgokat is, amelyeket máskor nem.


Ebben az időszakban felerősödik az önérzetünk, így sokkal érzékenyebbek lehetünk a minket ért kritikákra. Szeretik az ékszereket, fontos számukra a luxus, a márkás cikkek, az anyagi jólét. Hajlamosak a környezetükben élőket is ilyen szempontok szerint értékelni. Bak csillagjegy A napi horoszkópot közlő folyóiratok, újságok, a színes magazinok vagy a különböző tévéműsorokban ismertetett horoszkóp-üzenetek azonban ritkán szólnak arról, hogy honnan ere mit ábrázol egy-egy csillagjegy szimbóluma, hogy melyik csillagjegy milyen mitikus alakot ábrázol és miféle mítoszok fűzhetők a csillagjegyekhez és az azokat uraló bolygókhoz.


Leonis - Denebola, az oroszlán farka, kékesfehér színű (A3V), másodrendű csillag (m), fényévnyire van tőlünk. Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását. Oroszlánhoroszkóp napi rendszerességel a legjobb magyar asztrológusok tollából.


Szerelem, egészség és üzleti horoszkóp. A jegyek elemi felosztása. Az újév első hónapja gyors változásokat és nehéz feladatokat hoz. Szerencsére ön erős jellem, és komoly munkával sikerül úrrá lennie a helyzeten. Fontos viszont önnek, hogy a párja mindenben feltétel nélkül támogassa, és ha ezt nem kapja meg, akkor ingerülten viselkedik.


Fókuszban: Csillagjegyek. Születési dátumod alapján itt választhatod ki a csillagjegyedet. Megtudhato milyen tulajdonságokat társítunk a jegyekhez. Valamilyen életterületen nagyot és egyedit akar alkotni.


Az élet dolgairól határozott elképzeléssel rendelkezik, aminek hangot is ad. Kitűnően ért a nagyszabású tervezéshez, szervezéshez, alapvetően irányító alkat. Valódi ásvány ékszereket forgalmazó webáruház.


Egyedi ásvány ékszerkészítés, fél és drágakövekből. Több száz ásvány karkötő közül válogathat. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és sértődöttségmentesen.


Minden csillagjegy más és más és ebben a kavalkádban minden csillagjegynek van olyan erénye, amit érdemes megtanulnunk tőlük. Ezt fogjuk most különböző bejegyzésben átbeszélni. Olykor észbontóan nagylelkű vagy, mellyel környezeted sokszor meghökkente ámulatba is ejted. Született vezető vagy, ezt a szerepet mintha neked találták volna ki. A rendszeresség mintha az Oroszlán rendszertelen szétáradásának visszahatása volna a Szűzben.


Aggodalmas gonddal tart rendet, pontos, pedáns, kínosan ügyel a rendre és a tisztaságra, mindennek áttekinthetően, sorba rakva kell rendelkezésre állnia, cédulákkal látja el a dolgokat, ellenőrzi a kiadást és a bevételt. Oroszlán kedvesünknek nagyon fontos az, hogy minden magánál gyengébb lényt a szárnya alá vegyen, s megvédjen, ha kell. Velünk is ezt fogja tenni, ha erre rászorulunk, ám a kérdés az, hogy tisztelni fog-e minket gyengeségünkért.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts