Dienstag, 28. August 2018

Zašto muslimani ne jedu svinjetinu

Zašto muslimani ne jedu svinjetinu ? A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Ljudi su stvoreni kao biljojedi i ne. Dokumentarne Emisije Balkan 230views.


Pa, ako znamo da Biblija deli sve zivotinje na ciste i prljave, a da svinja spada u drugu grupu, onda je jasno da je Muhamed prepricavajuci Bibliju, tj. Kuran, zabranio svojim vernicima da jedu svinjetinu. Get without the ads. Skip trial month free.


POGLEDAJTE I PODIJELITE. Ne tuguj, Allah je s tobom. Kuranskim tekstom je zabranjeno jedenje mesa. Pored toga muslimani znaju da im njihov gospodar ništa nije zabranio, a da se iza te zabrane ne krije neka šteta za njih.


Osim toga, mlijeko ne svinjetina bijela i crvena. Također anatomija sugerira da je žila kucavica svinje učiniti, tako da se gore navedeni postupak ne može biti apsolutno točna. Postoje neki dokazi, prema kojem muslimani ne jedu svinjetinu.


Svinja po njima prljava životinja. Poznato je da Židovi jednostavno to ne dotiču. Pa zašto kršćani jedu šunku, slaninu i ostale svinjske prerađevine?


Ako ste ostavili svoju zemlju radi Kanade, a ne radi druge muslimanske zemlje, to je verovatno zato što ste smatrali da je život u Kanadi bolji nego drugde. Samo jednom postavite sebi pitanje zašto je ovde, u Kanadi, bolje nego u zemlji iz koje dolazite. Svinjetina u školskim kuhinjama je deo odgovora, objasnio je gradonačelnik Dorvala. Bas iz tih razloga je Mojsije zabranio jevrejima da jedu svinjetinu dok su se selili.


Muslimani samo nastavljaju tradiciju. Svi znaju da je konzumiranje svinjskog mesa islamom zabranjeno. Kur’an spominje zabranu konzumiranja svinjetine na četiri mjesta: u suri El-Bekare.


Ja ne volim riječima već srcem. Ako muslimani ne jedu svinjetinu , zašto se kršćani baš za nju otimaju, iako je krmetina izvorište bolesti i epidemija? Takvome treba kazati da ne razumije svrhu zbog koje postoje ova stvorenja. Ona svojim postojanjem ukazuju čovjeku na neograničenu Božiju moć koja vlada svemirom. Uzvišeni je potčinio mnogobrojne životinje čovjeku.


Ako Adventisti ne jedu uopće meso, meni je nejasno zašto onda pisac ovoga teksta toliko od sve hrane izdvaja baš svinjetinu ? Ne jedu ni sve krave svježu travu. A to brašno su mrtve samljevene krave. Grijehom se smatra i jedenje određene hrane koja je, po nekim religijama, zabranjeno, no pripadnici drugih religija smatraju da takva hrana po mnogočemu ne bi trebala biti zabranjena i loša.


Poleg tega mleka ne svinjsko belo in rdeče. Prav tako anatomija predlaga, da jugularno veno prašiča storiti tako, da zgornja metoda ne more biti popolnoma pravilna. Obstaja nekaj dokazov, v skladu s katerim muslimani ne jedo svinjine.


Pig po njih umazana žival. Nihče vam zagotavlja, da svinja ni jedel podgane ali celo svoje odpadke in. Peru se posle nuzde i 3. Ko ne zna, neka se raspita. Mnogi ljubitelji Windows zainteresirani za tajanstvenim pitanje zašto se ne može stvoriti mapu Con, koji se nalazi u srcu sramotno zabrane.


Zašto muslimani ne jedu svinjetinu

Kad jednostavan odgovor ne , onda početi nagađanje, izrazio različite pretpostavke, pa čak i uređen verziju. Turci ne jedu svinjetinu jer je svinja prljava,a jedu piletinu koja je kao. Ne vidim uopste problem u tome, meso kao i svako drugo. Ne treba uplitati ove ogranicene vjernike sizofrenicare koji rade to sto rade, ali ne jedu SVINJETINU ! Možda bi mi netko od tih židovsmih sručnjaka mogao reći zašto jedu govedinu a ne jedu svinjetinu ,i zašto o tome ne povedu raspravu sa Hindusima koji uopće ne jedu meso iz istih razloga (religioznih) poradi kojih židovi ne jedu svinjetinu. Samo što hindusi tretiraju sve životinje jednako a Židovi ih odvajaju.


Jedu sve samo ne svinjetinu. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Koje životinje su muslimani ne smiju jesti i zašto ?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts